Exclusieve huwelijksceremonie

Wij maken jullie huwelijksceremonie een moment om nooit te vergeten!

De huwelijksceremonie is hรฉt moment van jullie huwelijksdag! Willen jullie dit moment ook extra persoonlijk en onvergetelijk invullen? Hier kunnen wij jullie bij helpen met onze muziek! Wij zouden jullie huwelijksceremonie met veel liefde van de mooiste muziek willen voorzien.

Persoonlijk en exclusief!
We gaan graag met jullie in gesprek over jullie wensen en helpen jullie om jullie huwelijksdag echt onvergetelijk te maken! We kunnen speciaal voor jullie liedjes aanpassen, herschrijven of zelfs zelf schrijven. Samen met jullie gaan we op zoek naar liedjes die echt alleen bij jullie passen zodat jullie huwelijksceremonie een moment wordt wat jullie en jullie gasten nooit meer gaan vergeten!

Wil jij ook een persoonlijke ceremonie met muziek die echt alleen bij jullie past? Check snel onze beschikbaarheid.

โ€œOnbeschrijfelijk hoe Flows On een extra dimensie heeft gegeven tijdens onze ceremonie. De mooie woorden die verteld werden door de BABS weten zij met hun muziek extra te benadrukken. Flows On heeft een geheel eigen sound, ze proberen niet het origineel te kopiรซren en kruipen in de muziek. Dit zorgt ervoor dat de tekst bij je binnenkomt en je geraakt wordt door hetgeen wat zij zingen. In de voorbereidingen is het erg fijn hoe ze met je meedenken en kijken naar de muziek die bij je past en dat dit alle nummers een mooie afwisseling zijn. Kortom wij vinden ze fantastisch goed!”
Matthias & Mariska

Benieuwd naar meer ervaringen van onze klanten? Lees hier onze reviews!

Hoe zou de invulling van muziek tijdens jullie huwelijksceremonie eruit kunnen zien?
– Binnenkomst van de bruid en/ of bruidegom;
– Tijdens of als onderbreking in het verhaal van de trouwambtenaar;
– Tijdens het tekenen van de huwelijksakte;
– Ter afsluiting van de huwelijksceremonie en bij vertrek van het bruidspaar en de gasten.

TIP: hoe bijzonder is het om een deel van de tekst van ‘jullie liedje’ terug te laten komen op jullie uitnodigingen of op het welkomstbord, dit maakt jullie huwelijksdag extra persoonlijk. Samen zorgen we ervoor dat dit de dag van jullie dromen wordt!

Wil jij ook een persoonlijke ceremonie met muziek die echt alleen bij jullie past? Check snel onze beschikbaarheid!

Foto: Jeroen Savelkouls Fotografie