Over Flows On

Music is our life!
Liefde voor muziek & liefde voor elkaar! Dat is voor ons het meest bijzondere en de kracht van Flows On. Vanuit deze liefde kunnen we onze dromen waarmaken en zijn we in staat om met onze muziek jouw speciale gelegenheid memorabel te maken. “We willen jou inspireren, raken en ontroeren met onze muziek, dat is het mooiste wat er is..”

“Monique & Bas ademen muziek, samen zorgen zij voor een unieke beleving met hun prachtige muziek”

Hoe het begon…
โ€œWaar is mijn pianist?โ€ riep de muziekdocent van Bas vaak door de middelbare school. Het was geen verrassende kreet, want waar een piano was: daar was Bas! Al vanaf jonge leeftijd staat muziek centraal in het leven van Bas, een allround toetsenist die dol is op piano, synthesizers en oer-instrumenten zoals de Fender Rhodes en de Hammond. Zo heeft Bas veel ervaring in veel verschillende bands, van soul & funk tot pop. Bas staat bekend om zijn virtuoze en indrukwekkende pianospel. Hij luistert het liefst naar zijn absolute gitaarheld: John Mayer!

Singer-songwriter
En zo was het bij Monique niet anders, al op jonge leeftijd speelde ze piano en gitaar en vanaf het eerste moment dat ze op het podium stond was muziek niet meer weg te denken uit haar leven. Sinds enkele jaren schrijft Monique als singer-songwriter ook eigen muziek. Monique: โ€œMijn stem is het beste te omschrijven als verfijnd, warm en sprankelend. Ik heb ontzettend veel bewondering voor vele artiesten en muzikanten maar mijn grootste inspiratie vind ik in de muziek van Norah Jones en Eva Cassidy. 

In 2013 troffen Monique en Bas elkaar spontaan tijdens een optreden van Monique. Hun gezamenlijke passie voor muziek bleek direct een enorme match. Vervolgens zagen zij elkaar per toeval twee weken later opnieuw tijdens een event waar de band Crazy Piano’s optrad. De mannen van Crazy Piano’s maakten spontaan plaats voor een live optreden van Bas en Monique en daar ontstond ter plekke een nieuwe formatie: Flows On!

“We willen jou inspireren, raken en ontroeren met onze muziek, dat is het mooiste wat er is..”

Theater
Flows On schrijft en covert popmuziek op hun eigen onderscheidende wijze. Zij hebben de afgelopen jaren vaak opgetreden in diverse theaters en speelden onder andere in het voor- en naprogramma van de Edwin Evers Band, Oโ€™G3NE, Herman van Veen, Fourtina en de Bluebirds.!

Giel Beelens’ Talentenjacht
In 2017 deed het duo mee aan de online talentenjacht van Giel Beelen en gooide hoge ogen in deze online race. Na het schrijven van hun vrijheidslied Free as a bird werden zij door Giel Beelen geselecteerd om op te treden op Bevrijdingspop, het bevrijdingsfestival van Haarlem. Hier hebben zij Free as a bird live gespeeld en dit bleek een groot succes!


Wil jij weten wat Flows On voor jou kan betekenen? Neem contact op.