Trouwen in het buitenland

Persoonlijke live muziek tijdens jullie droomhuwelijk in het buitenland!
Trouwen in het buitenland: een intieme Franse bruiloft op een prachtig landgoed, een ontspannen bohemian wedding aan zee of trouwen in het schilderachtige Toscane? Misschien hebben jullie elkaar leren kennen op Ibiza en willen jullie daarom juist daar elkaar het JA-woord geven. Ook wanneer jullie trouwen in het buitenland kunnen wij de mooiste live muziek voor jullie verzorgen.

Samen genieten van de ondergaande zon met heerlijke wijnen, fantastisch eten op een waanzinnige locatie, samen met jullie liefsten. Wij kunnen ons alles voorstellen bij een prachtige destination wedding en ook ons hart gaat hier sneller van kloppen!

Wij reizen graag voor jullie naar jullie droomlocatie en willen met onze live muziek met veel liefde bijdragen aan de mooiste dag van jullie leven!

Foto: Nienke van Denderen Fotografie

Samenwerking met weddingplanners
Er zijn vele goede leveranciers en weddingplanners die veel ervaring hebben met het organiseren van een bruiloft in het buitenland. Zij nemen al jullie zorgen uit handen zodat jullie volop kunnen genieten van jullie droomhuwelijk in het buitenland! Kijk voor tips bijvoorbeeld eens op de website van ThePerfectWedding over Trouwen in het buitenland.

Ben je benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen voor jullie bruiloft? Neem contact met ons op, wij denken graag met jullie mee over de dag van jullie dromen!

“Ik kan niet anders zeggen dan dat Flows On mensen raakt, tot diep in hun hart. Monique met haar enorm zuivere jazzy stem en Bas met zijn prachtige pianospel. Flows On heeft tijdens onze huwelijksceremonie en tijdens de borrel op onze bruiloft gespeeld. Tijdens de ceremonie zongen ze prachtige liefdesliedjes, helemaal in hun eigen stijl, dit maakte de ceremonie voor ons echt perfect. Tijdens de borrel speelden ze met name jazzy pop liedjes, een enorme aanrader als muzikale omlijsting op eigenlijk elke gelegenheid! Ook van onze gasten hebben we heel veel complimenten gekregen over Flows On.”

Mark & Irene, Zwolle