Ervaringen

Benieuwd naar ervaringen van onze klanten en opdrachtgevers? Op deze pagina lees je een aantal uitgelichte reviews. Wil jij weten wat wij met onze live muziek voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op, we zien uit naar je bericht!

“Words can’t express our gratitude for having Monique and Bas performing at our wedding! It was the most magical day and thanks to their talent, they took our ceremony to the next level. Monique’s beautiful voice combined with Bas’s talent on the piano was what we needed to have the perfect moment celebrating our love. They played our favorite songs which made everything so special. Not only they are the best in what they do, but they are wonderful, caring people and we feel so blessed to have had them on our big day. If you are in doubt about hiring Flows On for your ceremony, I would say just go for it! Our friends and family kept saying how they loved the live music during our ceremony. Thank you for everything, Monique and Bas. The songs you played at our wedding will be forever in our memories.”
Sander & Luiza

“Als je twijfelt over wel of geen livemuziek bij de ceremonie: DOEN! Wat een fantastische toevoeging. Vanaf moment één voelden we een goede klik met Monique en werd er goed met ons meegedacht. De live muziek zorgde voor een nog persoonlijkere en intiemere ceremonie. Vanaf de eerste akkoorden schoten de tranen in onze ogen (alsook die van de gasten). Wat een fantastische stem en goed pianospel! Van iedereen ontzettend veel complimenten gekregen. De samenwerking met de trouwambtenaar verliep ook vlekkeloos. Het was in één woord top en we raden Flows On aan iedereen aan!”
Jeffrey & Suzanne

“Flows On heeft onze ceremonie extra speciaal gemaakt. Tijdens de voorbereidende gesprekken hebben jullie goed meegedacht en ook aangegeven welke muziekkeuze jullie niet zouden adviseren en waarom niet. Dit heeft heel goed uitgepakt. Tijdens de ceremonie was het alsof jullie het echt voor ons zongen/speelden. Heel intiem en mooi. Onze zoon wilde graag een nummer zingen op de bruiloft en heeft dat samen met jullie mogen doen. Dit heeft ons enorm ontroerd en hij is er supertrots op dat hij mee mocht zingen. Nogmaals dank voor jullie prachtige aanvulling op onze dag.”
Jeroen & Linda

“Jullie hebben onze ceremonie persoonlijk gemaakt! Erg fijne samenwerking. Vooraf persoonlijk contact gehad met elkaar met leuke tips en ideeën! Erg leuk en fijn dat je ook meteen live wat nummers zong zodat je meteen jouw/jullie sounds hoort en het gevoel erbij voelt/krijgt. Tijdens de ceremonie was eerst het idee om 3 liedjes te spelen, maar zo leuk dat we toch voor 4 liedjes zijn gegaan zodat we de kinderen meer bij de ceremonie hebben kunnen betrekken en ze tijdens een nummer snoepjes konden uitdelen aan de gasten. Zoveel complimenten ontvangen van onze gasten over jullie! Want ja daar gaat het natuurlijk over jullie zang/muziek talent. Wat een stem heb jij Monique! Nogmaals bedankt voor jullie muzikale toevoeging tijdens onze droom trouwdag!”
Dirk & Jolijt

“Lieve Bas & Monique, wij hebben ontzettend genoten van jullie muzikaliteit tijdens onze ceremonie en de aansluitende borrel! Het contact met jullie hebben wij als erg prettig ervaren. Met het bespreken van de muziekkeuze voor de ceremonie bleek dat 2 van de 3 nummers die we graag wilden horen, nog niet in jullie repertoire zaten. Maar hoe jullie deze nummers eigen hebben gemaakt, vinden wij nog steeds prachtig! Vooral ons nummer ‘Stay’, kwam erg bij ons binnen. Als we eraan terugdenken, krijgen we er nog steeds een grote glimlach van! (Wij hopen stiekem dat jullie het opnemen, zodat we er nog vaker van kunnen genieten;) ) Ook van onze gasten kregen we alleen maar positieve reacties over jullie. Nogmaals ontzettend bedankt voor het nog mooier maken van onze prachtige dag!”
Mark & Ivet

“Het 5 sterren Michelin restaurant in de muziekwereld voor bruiloften!” Dat is in 1 zin samengevat hoe goed Bas en Monique zijn! Ze besteden veel aandacht aan de voorbereidingen, vragen naar de wensen, denken mee om de juiste sfeer neer te zetten, komen met mooie en liefdevolle ideeën, en op het moment zelf ben je ademloos en onder de indruk van het toetsenspel van Bas en van de zang van Monique die als een parel schittert en jou laat stralen! Woorden schieten te kort om het te omschrijven! Lieve Bas en Monique jullie hebben de omlijsting heel erg mooi en met veel liefde gedaan. Dit blijft ons de rest van ons leven bij en iedereen die erbij was zal het ook bij blijven.”
Joachim & Errol

“Wat een lieve, geweldige en muzikale toppers zijn Monique en Bas!! We hebben ze ontmoet tijdens de open toptrouwlocatieroute bij het Landgoed Rhederoord en wat waren wij verliefd op de stem van Monique en de muziek die ze samen maakt met Bas. Het contact was gelijk heel persoonlijk en voelde goed. De keuze dat ze tijdens ons diner (hele avond) als achtergrondmuziek aanwezig zouden zijn, was dan ook snel gemaakt. Maar met het woord achtergrondmuziek doen we ze zo veel te kort! Vooraf aan onze dag heb ik namelijk gevraagd of Monique en Bas een persoonlijk nummer konden schrijven voor ons. We hebben uiteindelijk een bestaand nummer herschreven en met mijn input hebben ze er een prachtig nummer van gemaakt. Het is en blijft een liefdevolle muzikale herinnering over wie we zijn, waar we voor staan en wie we lief hebben. Monique en Bas nogmaals bedankt voor al het moois en zoveel liefde die jullie erin hebben gestopt. Liefs Leon, Sylvia en de meiden.”
Leon & Sylvia

Foto: PHOTOS4EVER

“Lieve Bas en Monique, wat hebben we genoten van jullie aanwezigheid. Onze bruiloft samen met onze kinderen werd een dag om niet te vergeten! Jullie stemmen en muzikale omlijsting was super mooi. Tijdens de ceremonie zongen jullie onze uitgekozen nummers, wat zo intens mooi was en doordat het live zingen zo binnenkwam, gaan we dit nooit meer vergeten. Samen brainstormen over de muziek, jullie input was ook super fijn. Ook de flexibiliteit dat nodig bleek te zijn op onze bruiloft was ook super. Van buiten even snel naar binnen vanwege het weer, wat werd dit snel en fijn opgelost. Een dag om niet meer te vergeten.”
Robert & Ellen

Lieve Monique en Bas,
WAUW, wat hebben jullie prachtig gezongen voor tijdens onze huwelijksdag. Wij hebben zo genoten en alles klopte voor ons op dat moment. Monique jij bracht zoveel warmte met je mooie stem en in combinatie met het pianospel van Bas zijn jullie echt een gouden duo. Wij hopen dat jullie ook hebben genoten en vonden het heel leuk dat jullie na het optreden nog een drankje bleven doen. 
Super super super veel dank!!!

Rick & Sanne

“Onbeschrijfelijk hoe Flows On een extra dimensie heeft gegeven tijdens onze ceremonie. De mooie woorden die verteld werden door de BABS weten zij met hun muziek extra te benadrukken. Flows On heeft een geheel eigen sound, ze proberen niet het origineel te kopiëren en kruipen in de muziek. Dit zorgt ervoor dat de tekst bij je binnenkomt en je geraakt wordt door hetgeen wat zij zingen. In de voorbereidingen is het erg fijn hoe ze met je meedenken en kijken naar de muziek die bij je past en dat dit alle nummers een mooie afwisseling zijn. Kortom wij vinden ze fantastisch goed! En niet dat we nog een keer gaan trouwen, maar dan zouden we ze zo weer vragen! ?”
Matthias & Mariska

“We hebben Flows On leren kennen tijdens de Open Toptrouwlocatie Route. Alhoewel we eigenlijk alleen maar op zoek waren naar de perfecte trouwlocatie trokken ze onze aandacht en bleven we luisteren. We waren gelijk onder de indruk. Kort daarna hebben we een afspraak bij hen thuis gehad en kwamen tot de conclusie dat hun repertoire perfect paste bij wat wij in gedachten hadden voor onze bruiloft. Flows On heeft bij ons 3 liedjes tijdens de ceremonie gespeeld. De ceremonie was heel speciaal met nummers die wij zelf samen met hen hadden uitgekozen. Onze daggasten konden het niet droog houden en we hebben van bijna iedereen gehoord dat ze onder indruk waren van hun optreden. Mochten jullie ook besluiten om Flows On in te huren dan is Yellow van Coldplay een absolute aanrader. Na de ceremonie heeft Flows On ook nog onze borrel muzikaal verzorgd. Ook dat hebben ze perfect gedaan. Ze waren aanwezig, maar ook weer niet. We hebben ze de vrije hand gegeven in de muziekkeuze en dat hebben ze perfect ingevuld. Monique heeft een supermooie stem, Bas is een topper op de piano en samen zijn ze een prachtig muzikaal duo. Echt een aanrader om hen op je bruiloft te hebben!”
Rob & Kim

Foto: By Liselore

“Wat was het fijn om Monique en Bas op onze bruiloft te hebben. Ze namen ons heel goed mee in de voorbereiding, waardoor we samen tot een mooie playlist zijn gekomen. Ze hebben zelfs voor ons een eigen versie van een nummer van Mumford and Sons gemaakt! Dat was prachtig! Tijdens de borrel voelen zij de sfeer perfect aan, waardoor ook de borrel precies de sfeer had die we voor ogen hadden. Kortom: meer dan een aanrader! Bedankt!
Tim & Geke

Foto: Ik Wil Fotografie

“Lieve Bas en Monique, woorden schieten tekort om te beschrijven hoe dankbaar we jullie zijn voor jullie muzikale bijdrage aan onze bijzondere huwelijksdag. We weten dat jullie met zoveel passie en gevoel aan de nummers gewerkt hebben en waarderen dat echt enorm! Iedere keer als we er aan terug denken: kippenvel!!! En ‘Omhels me dan’, speciaal door jullie herschreven wordt hier thuis nog vaak gezongen :-). Dank jullie wel! Jullie zijn fantastisch!” 
Jort & Els

“Lieve Monique en Bas, wat waren jullie geweldig tijdens de ceremonie van onze bruiloft. Wij hebben zo intens genoten. Jullie zijn zo puur, met zo veel gevoel en passie hebben jullie de nummers voor ons gespeeld. Wij zijn dan ook heel erg dankbaar dat jullie dit voor ons wilden doen. Elke keer als wij de nummers horen, denken wij met tranen in onze ogen aan dit hele bijzondere moment terug. Super bedankt!!”
Erik & Carmen

Foto: Ik Wil Fotografie

“Ik kan niet anders zeggen dan dat Flows On mensen raakt, tot diep in hun hart. Monique met haar enorm zuivere jazzy stem en Bas met zijn prachtige pianospel. Flows On heeft tijdens onze huwelijksceremonie en tijdens de borrel op onze bruiloft gespeeld. Tijdens de ceremonie zongen ze prachtige liefdesliedjes, helemaal in hun eigen stijl, dit maakte de ceremonie voor ons echt perfect. Tijdens de borrel speelden ze met name jazzy pop liedjes, een enorme aanrader als muzikale omlijsting op eigenlijk elke gelegenheid! Ook van onze gasten hebben we heel veel complimenten gekregen over Flows On.”
Mark & Irene

Foto: Anouk Wubs Photography