Contact

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

We gaan graag met je in gesprek om te ervaren of er een match is en op welke manier wij jullie gelegenheid onvergetelijk kunnen maken!

Neem contact met ons op via onderstaande contactgegevens of vul het formulier hieronder in. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op!
T: 06 139 429 44
E: info@flowson.nl

Foto: Anouk Wubs Fotografie

Live muziek voor ieder speciaal moment

Wij willen iets bijzonders maken van ieder speciaal moment. Wil jij ook dat jouw huwelijk, event of andere bijzondere gelegenheid meer betekenis krijgt en extra persoonlijk wordt door onze live muziek? Neem contact met ons op! Wij helpen je graag!

Ervaringen van andere klanten

Ben jij benieuwd naar andere ervaringen van onze klanten en opdrachtgevers? Op deze pagina lees je een aantal uitgelichte ervaringen.

“Lieve Bas en Monique, woorden schieten tekort om te beschrijven hoe dankbaar we jullie zijn voor jullie muzikale bijdrage aan onze bijzondere huwelijksdag. We weten dat jullie met zoveel passie en gevoel aan de nummers gewerkt hebben en waarderen dat echt enorm! Iedere keer als we er aan terug denken: kippenvel!!! En ‘Omhels me dan’, speciaal door jullie herschreven wordt hier thuis nog vaak gezongen :-). Dank jullie wel! Jullie zijn fantastisch!” 

Jort & Els, Amsterdam