Flows On op jullie huwelijk!

De mooiste lovesongs live tijdens jullie huwelijk!

Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!
Dromen jullie van een live vertolking van jullie lovesongs of favoriete liedjes tijdens de mooiste dag van jullie leven? Wij zouden jullie huwelijksdag graag extra persoonlijk en bijzonder maken met onze live muziek!

Want hoe bijzonder is het wanneer je als bruid over de loper naar je aanstaande loopt tijdens een live vertolking van jouw lievelingsnummer?

“Wij verzorgen met veel liefde de muzikale omlijsting van jullie huwelijk volledig op maat!”

bruiloft muziek
Huwelijksceremonie onder de boom bij Landgoed Rhederoord

We gaan graag persoonlijk met jullie in gesprek over jullie wensen en helpen jullie om jullie huwelijksdag nog meer betekenis te geven. We willen er samen voor zorgen dat al jullie dromen uitkomen! We kunnen liedjes aanpassen in lengte, herschrijven of zelfs zelf schrijven. Samen zorgen we ervoor dat onze muziek perfect aansluit bij jullie huwelijksdag zodat jullie huwelijksdag onvergetelijk wordt!

“De mooiste muziek tijdens jullie huwelijksceremonie, borrel of het diner in het binnen- of buitenland, we reizen graag met jullie mee.”

Taart & bubbels, borrel en diner

Een aansluitende borrel met bruidstaart en een glas bubbels? Maak dit moment extra bijzonder met passende live muziek! Ook hierbij kunnen we volledig op maat onze live muziek inzetten. Het is mogelijk een (of meerdere) sets livemuziek aansluitend aan de huwelijksceremonie bij te boeken of om de gehele borrel mooi aan te kleden. Dankzij het akoestische karakter van onze muziek zorgen wij altijd voor een gepast volume en creëren we een fijne sfeer. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk op onze pagina ‘live muziek tijdens de borrel en het diner‘ voor meer informatie.

Wij denken graag mee over de dag van jullie dromen! Neem contact met ons op!

Benieuwd naar ervaringen van andere bruidsparen? Lees het hieronder:

“WAUW, wat hebben jullie prachtig gezongen voor ons tijdens onze huwelijksdag. Wij hebben zo genoten en alles klopte voor ons op dat moment. Monique jij bracht zoveel warmte met je mooie stem en in combinatie met het pianospel van Bas zijn jullie echt een gouden duo!”

Rick & Sanne

“Woorden schieten tekort om te beschrijven hoe dankbaar we jullie zijn voor jullie muzikale bijdrage aan onze bijzondere huwelijksdag. Jullie zijn fantastisch!”

Jort & Els

“Monique heeft een supermooie stem, Bas is een topper op de piano en samen zijn ze een prachtig muzikaal duo. Echt een aanrader om hen op je bruiloft te hebben!”

Rob & Kim

Lees meer reviews over ons op deze pagina.