Flows On op jullie huwelijk!

De mooiste lovesongs live op de dag van jullie dromen!
Jullie zijn verloofd! Het begin van een prachtig, romantisch avontuur is gestart!! Dromen jullie al van een romantische huwelijk op een prachtig landgoed of in een kasteel? Of worden jullie enthousiast van een bohemian wedding op het strand of middenin de natuur in een relaxte sfeer? De mogelijkheden zijn eindeloos om jullie droomhuwelijk te realiseren. Wij helpen jullie graag om jullie huwelijk echt bijzonder en speciaal te maken met onze live muziek.

Vanuit onze liefde voor muziek spelen wij de mooiste lovesongs live tijdens jullie huwelijk in binnen- of buitenland!”

Persoonlijk, exclusief en volledig op maat!
Om jullie huwelijk extra persoonlijk en bijzonder te maken met de mooiste live muziek gaan we graag samen met jullie in gesprek. Dit doen we om elkaar te leren kennen en om jullie wensen te bespreken. Dit kan telefonisch, via videobellen of persoonlijk. Jullie hoeven hierdoor niet zelf eindeloos te gaan zoeken naar passende liedjes want wij helpen jullie graag met het zoeken naar liedjes die voor jullie echt betekenis geven.

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we jullie goed adviseren over de mooiste liedjes op het juiste moment. Samen gaan we ervoor zorgen dat onze live muziek perfect aansluit op jullie huwelijksdag en dat al jullie dromen uitkomen.

“Het ‘5 sterren Michelin restaurant in de muziekwereld voor bruiloften’! Dat is in 1 zin samengevat hoe goed Bas en Monique zijn! Ze besteden veel aandacht aan de voorbereidingen, vragen naar de wensen, denken mee om de juiste sfeer neer te zetten, komen met mooie en liefdevolle ideeën, en op het moment zelf ben je ademloos en onder de indruk van het toetsenspel van Bas en van de zang van Monique die als een parel schittert en jou laat stralen!
Joachim & Errol

Huwelijksceremonie, taart & bubbels en diner
Hoe bijzonder is het wanneer je als bruid over de loper naar je aanstaande loopt tijdens een live vertolking van jullie lievelingsnummer? Live muziek tijdens de huwelijksceremonie kan jullie bruiloft echt persoonlijk en bijzonder maken. En misschien willen jullie de borrel met bruidstaart en bubbels mooi aankleden met live muziek. Kortom: met het inzetten van de juiste muziek op het juiste moment kun je een speciaal moment zoveel meer betekenis geven. Wij helpen jullie graag bij de muzikale invulling van jullie bruiloft en zitten dan ook vol creatieve ideeën om de dag van jullie dromen werkelijkheid te maken.

Volledig verzorgd en tot in de puntjes geregeld!
Wij beschikken zelf over alle professionele apparatuur om onze live optredens op jullie bruiloft tot in de puntjes te verzorgen. Zo hebben we de beschikking over een digitale piano, semi-akoestische gitaar en een complete professionele geluidsset. Deze geluidsset is toereikend voor maximaal 200 personen, afhankelijk van de setting en locatie.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?
Ben jij benieuwd hoe wij jullie huwelijk muzikaal kunnen invullen, neem dan contact met ons op, wij helpen jullie graag om jullie huwelijk onvergetelijk te maken!

Foto: Huwelijksceremonie bij Het Houtse Meer