Flows On op jullie huwelijk!

“Een persoonlijke en exclusieve ceremonie waar jullie
en jullie gasten aan blijven terugdenken…

De mooiste lovesongs live op de dag van jullie dromen!
Wij maken jullie huwelijksdag graag extra persoonlijk en bijzonder met de mooiste live muziek. Jullie hoeven niet zelf eindeloos te gaan zoeken naar passende liedjes want wij helpen jullie graag met het zoeken naar liedjes die voor jullie echt betekenis geven.

Een muzikale herinnering voor het leven
Hoe bijzonder is het wanneer je als bruid over de loper naar je aanstaande loopt tijdens een live vertolking van jullie lievelingsnummer? Live muziek tijdens de huwelijksceremonie kan jullie bruiloft echt persoonlijk en bijzonder maken. Kortom: met het inzetten van de juiste muziek op het juiste moment kun je een speciaal moment zoveel meer betekenis geven. Wij helpen jullie graag bij de muzikale invulling van jullie bruiloft en zitten dan ook vol creatieve ideeรซn om de dag van jullie dromen werkelijkheid te maken en te zorgen voor een muzikale herinnering voor het leven!

“Het ‘5 sterren Michelin restaurant in de muziekwereld voor bruiloften’! Dat is in 1 zin samengevat hoe goed Bas en Monique zijn! Ze besteden veel aandacht aan de voorbereidingen, vragen naar de wensen, denken mee om de juiste sfeer neer te zetten, komen met mooie en liefdevolle ideeรซn, en op het moment zelf ben je ademloos en onder de indruk van het toetsenspel van Bas en van de zang van Monique die als een parel schittert en jou laat stralen!”
Joachim & Errol


Benieuwd naar meer ervaringen van onze klanten, lees hier onze reviews.

Foto: Anouk Wubs

Persoonlijk, exclusief en volledig op maat!
Om jullie huwelijk extra persoonlijk en bijzonder te maken met de mooiste live muziek gaan we graag samen met jullie in gesprek. Dit doen we om elkaar te leren kennen en om jullie wensen te bespreken. Dit kan telefonisch, via videobellen of persoonlijk.
Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we jullie goed adviseren over de mooiste liedjes op het juiste moment. Samen zorgen we ervoor dat onze live muziek perfect aansluit op jullie huwelijksdag en dat jullie dromen werkelijkheid worden.
Benieuwd naar onze mogelijkheden, check hier onze beschikbaarheid!

Vanuit onze liefde voor muziek spelen wij de mooiste lovesongs live op jullie droomhuwelijk in binnen- of buitenland!”

Volledig verzorgd en tot in de puntjes geregeld!
Wij beschikken zelf over alle professionele apparatuur om onze live optredens op jullie bruiloft tot in de puntjes te verzorgen. Zo hebben we de beschikking over een digitale piano, semi-akoestische gitaar en een complete professionele geluidsset. Deze geluidsset is toereikend voor maximaal 200 personen, afhankelijk van de setting en locatie.