Flows On op jullie huwelijk!

De mooiste lovesongs live tijdens jullie huwelijk!

Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!
Wij zouden jullie huwelijksdag graag extra persoonlijk en bijzonder maken met onze live muziek. Wij spelen met liefde jullie mooiste lovesongs live tijdens de dag van jullie dromen! Want hoe bijzonder is het wanneer je als bruid over de loper naar je aanstaande loopt tijdens een live vertolking van jullie lievelingsnummer?

bruiloft muziek
Huwelijksceremonie onder de boom bij Landgoed Rhederoord

Persoonlijk

We gaan graag persoonlijk met jullie in gesprek over jullie wensen en helpen jullie om jullie huwelijksdag nog meer betekenis te geven. We willen er samen voor zorgen dat al jullie dromen uitkomen. Samen zorgen we ervoor dat onze muziek perfect aansluit bij jullie huwelijksdag zodat jullie huwelijksdag onvergetelijk wordt!

“De mooiste muziek tijdens jullie huwelijksceremonie, borrel of het diner in het binnen- of buitenland.”

Taart & bubbels, borrel en diner

Een borrel met bruidstaart en een glas bubbels? Maak dit moment extra bijzonder met passende live muziek! Ook hierbij kunnen we onze live muziek op maat inzetten. Dankzij het akoestische karakter van onze muziek zorgen wij altijd voor een gepast volume en creëren we een fijne sfeer. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk op onze pagina ‘live muziek tijdens de borrel en het diner‘ voor meer informatie.

Wij denken graag mee over de dag van jullie dromen! Neem contact met ons op!