Exclusieve live muziek op jouw bedrijfsevent

Maak impact met sfeervolle akoestische live muziek op jouw bedrijfsevent!
Wij helpen ondernemers met het creëren van impact met onze live muziek op een bedrijfsevent. Of het nu gaat om een aansprekende melodie tijdens de opening van een bedrijfsevent, een warme ontvangst of passende instrumentale muziek tijdens een toespraak: wij verbinden onze muziek met het verhaal dat je wilt vertellen.

“Onze kracht: verbinden en creëren. Dankzij onze ruime ervaring als muzikanten en in de event business weten wij de juiste snaar te raken en kunnen wij de boodschap die je wil vertellen high end versterken met live muziek.”

Wil jij impact maken met jouw bedrijfsevent?
We gaan graag met je in gesprek om te ervaren of er een match is en op welke manier we jullie bedrijfsevent memorabel kunnen maken! Neem contact met ons op!
Lees hier een inspirerend artikel over de kracht van muziek op een evenement.

“Bas en Monique zijn niet vies van een uitdaging. Ik heb ze gevraagd om de ‘huisband’ te zijn van de DBDD (De Bio draait Door) op de BioBeurs in Zwolle. Een show met tafelgasten, tunes en muzikale intermezzo’s. Met Bas en Monique werken werd een feestje. In de puntjes voorbereid, professioneel, vol enthousiasme en ideeën en met veel plezier. De DBDD was een groot succes!”
Emmely Lefèvre, Ditis’Em, Zwolle