Reviews

Ervaringen van onze klanten en opdrachtgevers

Ben jij benieuwd naar ervaringen van onze klanten en opdrachtgevers? Op deze pagina lees je een aantal uitgelichte reviews.

Wil jij weten wat wij met onze live muziek voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op, we zien uit naar je bericht!

Lieve Monique en Bas,
WAUW, wat hebben jullie prachtig gezongen voor tijdens onze huwelijksdag. Wij hebben zo genoten en alles klopte voor ons op dat moment. Monique jij bracht zoveel warmte met je mooie stem en in combinatie met het pianospel van Bas zijn jullie echt een gouden duo. Wij hopen dat jullie ook hebben genoten en vonden het heel leuk dat jullie na het optreden nog een drankje bleven doen. 
Super super super veel dank!!!

Rick & Sanne, Amsterdam

“Onbeschrijfelijk hoe Flows On een extra dimensie heeft gegeven tijdens onze ceremonie. De mooie woorden die verteld werden door de BABS weten zij met hun muziek extra te benadrukken. Flows On heeft een geheel eigen sound, ze proberen niet het origineel te kopiëren en kruipen in de muziek. Dit zorgt ervoor dat de tekst bij je binnenkomt en je geraakt wordt door hetgeen wat zij zingen. In de voorbereidingen is het erg fijn hoe ze met je meedenken en kijken naar de muziek die bij je past en dat dit alle nummers een mooie afwisseling zijn. Kortom wij vinden ze fantastisch goed! En niet dat we nog een keer gaan trouwen, maar dan zouden we ze zo weer vragen! 😉”

Matthias & Mariska, Nijkerk

We hebben Flows On leren kennen tijdens de Open Toptrouwlocatie Route. Alhoewel we eigenlijk alleen maar op zoek waren naar de perfecte trouwlocatie trokken ze onze aandacht en bleven we luisteren. We waren gelijk onder de indruk. Kort daarna hebben we een afspraak bij hen thuis gehad en kwamen tot de conclusie dat hun repertoire perfect paste bij wat wij in gedachten hadden voor onze bruiloft. Flows On heeft bij ons 3 liedjes tijdens de ceremonie gespeeld. De ceremonie was heel speciaal met nummers die wij zelf samen met hen hadden uitgekozen. Onze daggasten konden het niet droog houden en we hebben van bijna iedereen gehoord dat ze onder indruk waren van hun optreden. Mochten jullie ook besluiten om Flows On in te huren dan is Yellow van Coldplay een absolute aanrader. Na de ceremonie heeft Flows On ook nog onze borrel muzikaal verzorgd. Ook dat hebben ze perfect gedaan. Ze waren aanwezig, maar ook weer niet. We hebben ze de vrije hand gegeven in de muziekkeuze en dat hebben ze perfect ingevuld. Monique heeft een supermooie stem, Bas is een topper op de piano en samen zijn ze een prachtig muzikaal duo. Echt een aanrader om hen op je bruiloft te hebben!

Rob & Kim, Rotterdam

Wat was het fijn om Monique en Bas op onze bruiloft te hebben. Ze namen ons heel goed mee in de voorbereiding, waardoor we samen tot een mooie playlist zijn gekomen. Ze hebben zelfs voor ons een eigen versie van een nummer van Mumford and Sons gemaakt! Dat was prachtig! Tijdens de borrel voelen zij de sfeer perfect aan, waardoor ook de borrel precies de sfeer had die we voor ogen hadden. Kortom: meer dan een aanrader! Bedankt!

Tim & Geke, Raalte

“Lieve Bas en Monique, woorden schieten tekort om te beschrijven hoe dankbaar we jullie zijn voor jullie muzikale bijdrage aan onze bijzondere huwelijksdag. We weten dat jullie met zoveel passie en gevoel aan de nummers gewerkt hebben en waarderen dat echt enorm! Iedere keer als we er aan terug denken: kippenvel!!! En ‘Omhels me dan’, speciaal door jullie herschreven wordt hier thuis nog vaak gezongen :-). Dank jullie wel! Jullie zijn fantastisch!” 

Jort & Els, Amsterdam

“Lieve Monique en Bas, wat waren jullie geweldig tijdens de ceremonie van onze bruiloft. Wij hebben zo intens genoten. Jullie zijn zo puur, met zo veel gevoel en passie hebben jullie de nummers voor ons gespeeld. Wij zijn dan ook heel erg dankbaar dat jullie dit voor ons wilden doen. Elke keer als wij de nummers horen, denken wij met tranen in onze ogen aan dit hele bijzondere moment terug. Super bedankt!!”

Erik & Carmen, Haarle

“Ik kan niet anders zeggen dan dat Flows On mensen raakt, tot diep in hun hart. Monique met haar enorm zuivere jazzy stem en Bas met zijn prachtige pianospel. Flows On heeft tijdens onze huwelijksceremonie en tijdens de borrel op onze bruiloft gespeeld. Tijdens de ceremonie zongen ze prachtige liefdesliedjes, helemaal in hun eigen stijl, dit maakte de ceremonie voor ons echt perfect. Tijdens de borrel speelden ze met name jazzy pop liedjes, een enorme aanrader als muzikale omlijsting op eigenlijk elke gelegenheid! Ook van onze gasten hebben we heel veel complimenten gekregen over Flows On.”

Mark & Irene, Zwolle

“Bas en Monique zijn niet vies van een uitdaging. Ik heb ze gevraagd om de ‘huisband’ te zijn van de DBDD (De Bio draait Door) op de BioBeurs in Zwolle. Een show met tafelgasten, tunes en muzikale intermezzo’s. Met Bas en Monique werken werd een feestje. In de puntjes voorbereid, professioneel, vol enthousiasme en ideeën en met veel plezier. De DBDD was een groot succes!”

Emmely Lefèvre, Ditis’Em, Zwolle