Reviews

Foto: Anouk Wubs

Wij ontvangen regelmatig ontzettend mooie woorden na afloop van onze optredens. Op deze pagina lees je een aantal van deze lieve berichten:

Lieve Monique en Bas,
WAUW, wat hebben jullie prachtig gezongen voor tijdens onze huwelijksdag. Wij hebben zo genoten en alles klopte voor ons op dat moment. Monique jij bracht zoveel warmte met je mooie stem en in combinatie met het pianospel van Bas zijn jullie echt een gouden duo. Wij hopen dat jullie ook hebben genoten en vonden het heel leuk dat jullie na het optreden nog een drankje bleven doen. 
Super super super veel dank!!!

Rick & Sanne, Amsterdam

We hebben Flows On leren kennen tijdens de Open Toptrouwlocatie Route. Alhoewel we eigenlijk alleen maar op zoek waren naar de perfecte trouwlocatie trokken ze onze aandacht en bleven we luisteren. We waren gelijk onder de indruk. Kort daarna hebben we een afspraak bij hen thuis gehad en kwamen tot de conclusie dat hun repertoire perfect paste bij wat wij in gedachten hadden voor onze bruiloft. Flows On heeft bij ons 3 liedjes tijdens de ceremonie gespeeld. De ceremonie was heel speciaal met nummers die wij zelf samen met hen hadden uitgekozen. Onze daggasten konden het niet droog houden en we hebben van bijna iedereen gehoord dat ze onder indruk waren van hun optreden. Mochten jullie ook besluiten om Flows On in te huren dan is Yellow van Coldplay een absolute aanrader. Na de ceremonie heeft Flows On ook nog onze borrel muzikaal verzorgd. Ook dat hebben ze perfect gedaan. Ze waren aanwezig, maar ook weer niet. We hebben ze de vrije hand gegeven in de muziekkeuze en dat hebben ze perfect ingevuld. Monique heeft een supermooie stem, Bas is een topper op de piano en samen zijn ze een prachtig muzikaal duo. Echt een aanrader om hen op je bruiloft te hebben!

Rob & Kim, Rotterdam

“Bas en Monique zijn niet vies van een uitdaging. Ik heb ze gevraagd om de ‘huisband’ te zijn van de DBDD (De Bio draait Door) op de BioBeurs in Zwolle. Een show met tafelgasten, tunes en muzikale intermezzo’s. Met Bas en Monique werken werd een feestje. In de puntjes voorbereid, professioneel, vol enthousiasme en ideeën en met veel plezier. De DBDD was een groot succes!”

Emmely Lefèvre, Ditis’Em, Zwolle

Wat was het fijn om Monique en Bas op onze bruiloft te hebben. Ze namen ons heel goed mee in de voorbereiding, waardoor we samen tot een mooie playlist zijn gekomen. Ze hebben zelfs voor ons een eigen versie van een nummer van Mumford and Sons gemaakt! Dat was prachtig! Tijdens de borrel voelen zij de sfeer perfect aan, waardoor ook de borrel precies de sfeer had die we voor ogen hadden. Kortom: meer dan een aanrader! Bedankt!

Tim & Geke, Raalte

“Lieve Bas en Monique, woorden schieten tekort om te beschrijven hoe dankbaar we jullie zijn voor jullie muzikale bijdrage aan onze bijzondere huwelijksdag. We weten dat jullie met zoveel passie en gevoel aan de nummers gewerkt hebben en waarderen dat echt enorm! Iedere keer als we er aan terug denken: kippenvel!!! En ‘Omhels me dan’, speciaal door jullie herschreven wordt hier thuis nog vaak gezongen :-). Dank jullie wel! Jullie zijn fantastisch!” 

Jort & Els, Amsterdam

“Wij hebben onze housewarming muzikaal laten omlijsten door een geweldig optreden van Flows On. In onze tuin op een zonnige zondag in september…we konden ons geen betere housewarming wensen. Het was fantastisch te merken hoe Monique & Bas de sfeer aanvoelden en daarop anticipeerden met hun muziekkeuze. De muziek zorgde voor een heel ontspannende ‘Sunday summer mood’. Het optreden zullen wij niet snel vergeten. Flows On heeft er veel fans bij gekregen deze dag! Nogmaals heel erg bedankt!”

Rick & Marloes, Raalte

Tijdens de opening van onze saladebar en lunchroom MUNT in Nijmegen hebben wij mogen genieten van het muzikale duo Flows On. Zij hebben alle verwachtingen overtroffen. Uit de muziekkeuze voor ons evenement blijkt dat ze uitstekend aanvoelen welke muziek bij welke gelegenheid past. De vele reacties over de muziek die we tijdens de opening en achteraf hebben gekregen geeft weer dat velen hebben genoten. Wij genieten nog dagelijks na van Monique’s prachtige stem. Voor elke gelegenheid een aanrader!

Merle Roemer & Charlot Verheijen, MUNT, Nijmegen

“Lieve Monique en Bas, wat waren jullie geweldig tijdens de ceremonie van onze bruiloft. Wij hebben zo intens genoten. Jullie zijn zo puur, met zo veel gevoel en passie hebben jullie de nummers voor ons gespeeld. Wij zijn dan ook heel erg dankbaar dat jullie dit voor ons wilden doen. Elke keer als wij de nummers horen, denken wij met tranen in onze ogen aan dit hele bijzondere moment terug. Super bedankt!!”

Erik & Carmen, Haarle

“Ik kan niet anders zeggen dan dat Flows On mensen raakt, tot diep in hun hart. Monique met haar enorm zuivere jazzy stem en Bas met zijn prachtige pianospel. Flows On heeft tijdens onze huwelijksceremonie en tijdens de borrel op onze bruiloft gespeeld. Tijdens de ceremonie zongen ze prachtige liefdesliedjes, helemaal in hun eigen stijl, dit maakte de ceremonie voor ons echt perfect. Tijdens de borrel speelden ze met name jazzy pop liedjes, een enorme aanrader als muzikale omlijsting op eigenlijk elke gelegenheid! Ook van onze gasten hebben we heel veel complimenten gekregen over Flows On.”

Mark & Irene, Zwolle

Flows On heeft voor mij een afscheidsfeestje opgeluisterd. Bas en Monique nemen alles wat ze nodig hebben voor een optreden zelf mee en zijn ruim op tijd. Dus het was zorgeloos genieten! Rasmuzikanten die contact maken met het publiek, een heerlijk sfeertje bouwen en bovenal: heel goed zingen en spelen. Die wil je er bij hebben op je feestje!

Elisabeth Friederichs, Deventer

“Op onze jaarlijkse kerstborrel hebben wij mogen genieten van Flows On. Ze speelden de sterren van de hemel, ondanks het feit dat er ook nog een buffet was opgesteld en het hierdoor gezellig chaotisch was. De prachtige stem van Monique en het pianospel van Bas vulden de zaal goed en wij hebben genoten. Zeker een aanrader!” 

Kristel Morrenhof, BMN, Zwolle

“Wij hebben onze housewarming muzikaal laten omlijsten door een geweldig optreden van Flows On. In onze tuin op een zonnige zondag in september…we konden ons geen betere housewarming wensen. Het was fantastisch te merken hoe Monique & Bas de sfeer aanvoelden en daarop anticipeerden met hun muziekkeuze. De muziek zorgde voor een heel ontspannende ‘Sunday summer mood’. Het optreden zullen wij niet snel vergeten. Flows On heeft er veel fans bij gekregen deze dag! Nogmaals heel erg bedankt!”

Rick & Marloes, Raalte

“Wat een mooie herinnering is het nu al voor ons….het optreden van Flows On op het feestje van mijn 40-jarig ambtsjubileum! Wij vonden het helemaal geweldig!! Wat een mooi duo. Bas met de begeleiding en Monique die zo prachtig en vol emotie een lied kan brengen. Voor onze dochter Nadine waren het vooral de liedjes van Ed Sheeran die ze, als fan, heel mooi vond. Flows On heeft verschillende genres, waar een ieder zich in kan vinden, alles is mogelijk. Bovendien hebben ze hun eigen apparatuur goed voor elkaar, je hoeft je geen zorgen te maken over de kwaliteit van het geluid. Ze zijn erg meedenkend over de invulling van de muziek op “jouw” speciale avond. Bij ons kwamen ze met het idee de gasten bij binnenkomst te laten genieten van hun muziek. Hierdoor was er vanaf het begin al een hele mooie sfeer. Al met al, hebben wij, en onze gasten mede door bijdrage van Flows On genoten van de avond! Wij vinden het een echte aanrader!”

Zwanet Snoeijink, Hardenberg

“17-11-17, onze trouwdag. Een bijzondere dag. Jullie hebben hier tijdens de ceremonie en receptie aan bijgedragen. Er word veel over jullie gepraat, en terecht. Wat waren en “zijn” jullie goed. Wij genieten elke dag nog na van jullie geweldige muziek, onze dank hiervoor.”

Nick en Daniëlle, Wijhe

“Regelmatig verzorgt Flows On bij ons in het HOFtheater een optreden na afloop van een voorstelling. Met hun prettig in het gehoor liggende muziek zorgen Bas en Monique voor een warme en gezellige sfeer in de foyer. De bezoekers blijven hierdoor graag om een drankje te drinken na de voorstelling en neuriën (stiekem) met de bekende nummers mee. Door de aftershows van Flows Ons krijgen onze bezoekers het fijne gevoel dat hoort bij een avondje uit!”

Mirjam Borger, HOFtheater Raalte

“Beste Bas en Monique, namens de Gemeente Raalte hartelijk dank voor jullie prachtige optreden vanavond. Ontzettend fijn dat jullie deze avond zo mooi muzikaal hebben omlijst.”

Gemeente Raalte