Biografie

Foto: Anouk Wubs

Music is our life! ♡

Monique & Bas ademen muziek, samen zorgen zij voor een unieke beleving met hun prachtige muziek; “we willen mensen raken en ontroeren, dat is het mooiste wat er is..”

“Waar is mijn pianist?” riep de muziekdocent van Bas vaak door de middelbare school. Het was geen verrassende kreet, want waar een piano was: daar was Bas! Al vanaf jonge leeftijd staat muziek centraal in het leven van Bas, een allround toetsenist die dol is op piano, synthesizers en oer-instrumenten zoals de Fender Rhodes en de Hammond. Van soul & funk band tot het begeleiden van zangeressen, Bas is wekelijks op het podium te vinden en speelde de afgelopen 18 jaar door heel Nederland.

En zo was het bij Monique niet anders, al op jonge leeftijd speelde ze piano en gitaar en vanaf het eerste moment dat ze op het podium stond begon het echt te kriebelen. Samen met een vriendin richtte ze een muzikaal duo op dat veelgevraagd was voor zakelijke events, borrels en ze traden samen op als solisten met orkesten, in theaterproducties en bij huwelijksceremonies. 

In 2013 troffen Monique en Bas elkaar spontaan tijdens een optreden van Monique in een café en wat doe je als je elkaar twee weken later wéér tegen komt tijdens een event met medewerking van Crazy Piano’s? De heren van Crazy Piano’s maakten plaats voor een live optreden van en tevens de geboorte van een nieuwe formatie: Flows On!

Flows On schrijft en covert popmuziek op hun eigen onderscheidende wijze en speelde de afgelopen zes jaar onder andere in het voor- en naprogramma van de Edwin Evers Band, O’G3NE, Herman van Veen, Fourtina en de Bluebirds. Dankzij Giel Beelen speelde het duo op Bevrijdingspop, het bevrijdingsfestival van Haarlem. Ook in het zakelijke segment wist Flows On te verrassen op grote events van opdrachtgevers als Pillows Hotels, Hotel Mooirivier, De Westergasfabriek, Piet Zoomers, Rabobank, bij bedrijfsopeningen, diners en tevens is Flows On veelgevraagd bij huwelijksceremonies, festivals en voor aftershows in theaters.

Info en boekingen via info@flowson.nl en +31 6 139 429 44